Qui som


Marcas / Principales fabricantes

Qui som

Som una empresa catalana situada a Sabadell amb una àmplia experiència en el sector, dedicada a la instal·lació, reparació, venda i manteniment d'equips d'aire condicionat, calefacció, electricitat, lampisteria, gas, energia solar, etc. Amb seu propera a Barcelona, ofereix serveis relacionats amb aigua, electricitat i gas, amb especial esment a la climatització, energies netes, etc. Compta amb personal altament qualificat i autoritzat.

Amb gran experiència en el sector, iniciant les seves activitats en 1950. Martinez Ricart Succesors realitza els seus serveis tant a particulars, pimes o grans empreses, incloses constructores, obres noves, comunitats, etc. disposant d'un gran ventall de clients satisfets i una garantia de qualitat, seguretat i serietat en els seus treballs. Disposem del servei qualificat, per a la reparació, substitució i manteniment .


  • Martinez Ricart Succ. compleix amb totes les normatives i lleis aplicables per exercir la seva labor en el sector de les instal·lacions tèrmiques, elèctriques, lampisteria i gas.

  • La nostra màxima prioritat és la satisfacció del client. En Martinez Ricart Succ. totes les nostres actuacions estan dirigides a aconseguir aquest objectiu.

  • Som una empresa propera amb el client, responem a les seves trucades directament, sense servei d'atenció al client aliè. En Martinez Ricart Succ. el nostre tracte és personal i individualitzat amb cada client.

  • Per a Martinez Ricart Succ. la millor manera de cuidar el medi ambient és la instal·lació i manteniment correcte dels equips, reduint el consum d'energia d'un equip, aconseguim reduir les emissions contaminants i al seu torn reduir la factura energètica per al client.

  • Martinez Ricart Succ. es caracteritza per un servei d'alta qualitat a un preu molt competitiu en el sector.