Instal·lació en comunitats


Marcas / Principales fabricantes

Instal·lació en comunitats

Empresa autoritzada per la Generalitat de Catalunya.

Martinez Ricart Succesors realitza l'estudi i càlcul de la seva instal·lació de calefacció, electricitat, lampisteria, gas o energies renovables, per optimitzar al màxim el consum energètic així com ajustar el pressupost a les seves necessitats.

Especialitzats en instal·lació i substitució de bateries i muntants d'aigua, així com en instal·lació i substitució d'instal·lacions de gas. Individualització d'instal·lacions. Comptant amb una àmplia experiència en el sector.

Tenim preus competitius i assegurem una instal·lació solament amb materials de primeres marques. El muntatge es realitza a través de personal altament qualificat tant professional com personalment segons ens avalen els nostres clients a través dels anys.


  • Martinez Ricart Succ. compleix amb totes les normatives i lleis aplicables per exercir la seva labor en el sector de les instal·lacions tèrmiques, elèctriques, lampisteria i gas.

  • La nostra màxima prioritat és la satisfacció del client. En Martinez Ricart Succ. totes les nostres actuacions estan dirigides a aconseguir aquest objectiu.

  • Som una empresa propera amb el client, responem a les seves trucades directament, sense servei d'atenció al client aliè. En Martinez Ricart Succ. el nostre tracte és personal i individualitzat amb cada client.

  • Per a Martinez Ricart Succ. la millor manera de cuidar el medi ambient és la instal·lació i manteniment correcte dels equips, reduint el consum d'energia d'un equip, aconseguim reduir les emissions contaminants i al seu torn reduir la factura energètica per al client.

  • Martinez Ricart Succ. es caracteritza per un servei d'alta qualitat a un preu molt competitiu en el sector.