Instal·lació de calefacció
i substitució de calderes


Marcas / Principales fabricantes

Instal·lació de calefacció

Empresa autoritzada per la Generalitat de Catalunya.

Martinez Ricart Succesors realitza l'estudi i càlcul de la seva instal·lació, per optimitzar al màxim el consum energètic així com ajustar el pressupost a les seves necessitats.

Tenim preus competitius i assegurem una instal·lació solament amb materials de primeres marques en calderes i radiadors. El muntatge es realitza a traves de personal altament qualificat tant professional com personalment segun ens avalen els nostres clients a traves dels anys.

Extens catàleg de calderes de condensació murals i dempeus per a la llar. Treballem amb les millors marques del mercat, garantint així un excel·lent servei post venda i una llarga vida de la caldera.: Baxi, Junkers, SIME ...


BAXI mural
BAXI pie
Junkers mural
SIME mural

Substitució de calderes

Empresa autoritzada per la Generalitat de Catalunya.

Transcorreguts els anys, sorgeix el moment de la reposició de calderes.

En aquest aspecte, en Martinez Ricart Succ., som experts en la substitució de calderes, havent substituït a dia d'avui centenars d'aparells.

En la reposició de calderes, prestem especial atenció a l'eficiència energètica, recomanant als nostres clients la tecnologia de condensació, tecnologia que ofereix rendiments superiors al 100%, sempre que les condicions del local ho permetin, ja que aquest sistema requereix un desguàs per on poder conduir l'aigua de condensació que la caldera genera.

No dubtin a consultar-nos, estarem encantats de poder assessorar-li a l'hora de triar la caldera que millor s'adapti a les seves necessitats. Realitzem el pressupost per a la substitució de la seva caldera , sense compromís algun per la seva banda, el nostre compromís, atendre la seva petició d'una forma àgil i professional


  • Martinez Ricart Succ. compleix amb totes les normatives i lleis aplicables per exercir la seva labor en el sector de les instal·lacions tèrmiques, elèctriques, lampisteria i gas.

  • La nostra màxima prioritat és la satisfacció del client. En Martinez Ricart Succ. totes les nostres actuacions estan dirigides a aconseguir aquest objectiu.

  • Som una empresa propera amb el client, responem a les seves trucades directament, sense servei d'atenció al client aliè. En Martinez Ricart Succ. el nostre tracte és personal i individualitzat amb cada client.

  • Per a Martinez Ricart Succ. la millor manera de cuidar el medi ambient és la instal·lació i manteniment correcte dels equips, reduint el consum d'energia d'un equip, aconseguim reduir les emissions contaminants i al seu torn reduir la factura energètica per al client.

  • Martinez Ricart Succ. es caracteritza per un servei d'alta qualitat a un preu molt competitiu en el sector.